OVER ONS

Ontmoet de 3 firmanten van Gebr. Grootscholten: John, Mark en Remy.

John Grootscholten

Binnen ons bedrijf ga ik over de afzet van onze producten.         Het nakomen van afspraken, is voor mij een heel belangrijk punt als het gaat om het contact met onze klanten. Maar ook in de relatie met onze leveranciers, vind ik dat belangrijk. We bouwen graag aan langdurige relaties. Zowel met afnemers als met leveranciers. 

“Wat je afspreekt, moet je waarmaken.”

Ik ben trots op het feit dat medewerkers lang bij ons werken.       Wij dragen ook graag verantwoordelijkheden over aan anderen. Dat biedt jezelf de ruimte om je met andere dingen bezig te houden. Meer verantwoording bieden aan wie dat wil en aankan, levert hem of haar meer uitdaging in het werk op. Daar help je jezelf en de medewerkers op je bedrijf verder mee. 

Ik ben vaak op de kwekerij te vinden. Maar als ik niet aan het werk ben, stap ik graag op de racefiets. En met mooi weer, lekker met elkaar varen. Heerlijk!

Op bezoek komen? Graag!

CONTACT

Mark Grootscholten

Het beste product is voor mij een totaal product. Niet alleen kwaliteit is belangrijk. Maar ook de puntjes op de ‘i' bij afleveren tellen mee. Dat maakt uiteindelijk dat het beste product de deur uitgaat.

“ ‘s Ochtends een volle auto op weg naar klanten.

Dat blijf ik mooi vinden!”

Volle auto’s die aan het einde van de ochtend je bedrijf verlaten, geven aan dat klanten je weten te vinden. En je nog steeds interessant bent. Om een goed product af te leveren is het belangrijk dat iedereen weet wat zijn taak is. En deze op de juiste manier uitvoert. Dan gaan producten netjes ingepakt en verwerkt de deur uit. Dat vind ik mooi! De planning op de kwekerij samen met arbeid en inkoop zijn mijn verantwoordelijkheden.

Ik ben vaak te vinden op de kwekerij. Maar zodra het mooi weer is of het werk erop zit, ben ik graag thuis bij mijn gezin. In mijn vrije tijd mag ik graag met vrienden afspreken om met de kinderen op stap te gaan. En zodra het seizoen erop zit, spring ik lekker op de fiets!

Remy van der Knaap

Het begon allemaal met een stageplek in 2002 vanuit de Tuinbouwschool. Ik had het hier naar mijn zin, dus ben ik gebleven. Sinds januari 2017 ben ik toegetreden als derde firmant. Binnen het bedrijf hebben we alle taken goed over ons drieën verdeeld. Ik ben verantwoordelijk voor de teelt. Daar ligt ook mijn ervaring en mijn passie. Ik kijk naar het product en zie wat het nodig heeft. Ik houd ervan bezig te zijn met de elementen van de natuur. Daar waar nodig, stuur ik bij. Het voorjaars- en winterzonnetje, daar word ik blij van. Als de planten gaan glimmen.

“Heerlijk als de planten gaan glimmen van

het zonnetje in het voorjaar en de winter.”

Naast dat ik verantwoordelijk ben voor de teelt, ben ik een mooie toevoeging qua persoon. John en Mark zijn wat behoudender. Ik ben nuchter en slagvaardig. Overal is wel een oplossing voor. Op die manier vullen we elkaar goed aan. Dat maakt ons een goed team op een prachtig bedrijf!

In mijn vrije tijd schaats en fiets ik graag. En onze 2 jonge kinderen zorgen er ook wel voor dat ik me nooit verveel.