Assortiment

Specialist in een breed assortiment voor de daghandel.

Op onze kwekerijen, met een totaal areaal van 9,5 hectare, kweken wij een breed assortiment eenjarige zomerbloeiers, cyclamen en andere seizoensproducten. Door ons brede assortiment willen wij jaarrond een zo aantrekkelijk mogelijk aanbod bieden aan onze klanten.

Eenjarige zomerbloeiers

In het voorjaar kweken wij zo’n 50 verschillende zomerbloeiers. De verschillende soorten, kleuren en potmaten maken ons aanbod zo divers. Een kleine greep uit ons assortiment eenjarige zomerbloeiers: osteospermum, calibrachoa, petunia, verbena en lobelia.

 

Cyclamen

Van augustus tot en met maart staan onze kwekerijen voornamelijk gevuld met cyclamen. Ook in ons cyclamen aanbod zijn wij constant op zoek naar speciale soorten die iets toevoegen aan ons huidige assortiment. Zo kweken wij naast de cyclamen mix, rood en wit ook specials. Zoals bijvoorbeeld de merengue, victoria, fantasia en djix.

 

Overige seizoensproducten

Tussen voorjaarsproducten en cyclamen teelt kweken wij diverse andere seizoensproducten. Zo kweken wij in de zomer een leuk assortiment met divers vaste planten, portulaca en lavandula. In het najaar zijn dit bijvoorbeeld de aster en chrysanthemum garden mum.

 

Direct ons actuele assortiment bekijken op Floriday? 


Ga naar Floriday